| home |

Van Tilburg Accountancy en Advies B.V. biedt allround dienstverlening
‘We willen met de ondernemer meedenken’
 
Ondernemen is vooruit kijken. Anticiperen op wat komen gaat en doelgericht afkoersen op de vastgestelde doelen. Een goede accountant is daarbij van onschatbare waarde. Niet alleen omdat hij degelijke verantwoording af kan leggen over cijfers en bedrijfsgegevens, maar ook omdat hij het verantwoordelijkheidsgevoel met een ondernemer kan delen. Zo kan een ondernemer de beoogde koers blijven varen. Het kantoor biedt een scala aan gespecialiseerde diensten.
 
Een goed financieel beleid is een stevig fundament voor een onderneming: nu én in de toekomst. Daarvoor is kennis, inzicht en vooral totaaloverzicht nodig. Dat is de reden voor het allround dienstenpakket van Van Tilburg. Wij bieden ondernemers kennis en ervaring in accountancy, bedrijfsadvies, overnames en acquisities, counseling, improvement, vastgoedadvies
en pensioenadvies. Dat heeft veel voordelen. Ten eerste kan een ondernemer bij één ‘loket’ terecht met al zijn vragen en werkzaamheden. Ten tweede zorg je met een allround pakket dat je een goed totaaloverzicht hebt op alle zaken die binnen een onderneming spelen. Daardoor kun je samen met een ondernemer de juiste koers uitzetten, bijstellen en vasthouden. Juist dat is onze meerwaarde. We zijn een klein maar compleet kantoor. We hebben korte lijnen en bieden duidelijke dienstverlening voor een concurrerend tarief.

Ervaring en enthousiasme voor iedereen

Rien van Tilburg heeft jarenlange ervaring vanuit het bedrijfsleven en als accountant. Zijn medewerkers beschikken allemaal over een gedegen opleiding en over de nodige werkervaring. Het kantoor werkt doelgericht aan een hoogstaande dienstverlening. “We blijven een tevreden klant het allerbelangrijkste vinden. Een goed, individueel advies geven blijft onze prioriteit. Daar werken we dagelijks met veel enthousiasme aan”, legt van Tilburg uit. Van oudsher heeft Van Tilburg Accountancy & Advies veel klanten, en dus expertise, in de bouwwereld. Maar inmiddels heeft het kantoor een zeer diverse klantenkring. Van Tilburg: We willen bereikbaar zijn voor iedereen. Dat betekent dat we kleine, middelgrote en grotere ondernemingen in alle mogelijke branches bedienen. Die diversiteit maakt ons werk uitdagend. Bovendien willen we ook letterlijk bereikbaar zijn. Vandaar dat we in een goed bereikbaar pand zitten, waar klanten gewoon binnen kunnen lopen. We zitten met nadruk niet in een ivoren toren. We zijn een partner van de ondernemer en dus willen we te allen tijde bereikbaar zijn. Doordat we een klein team hebben, hebben klanten een vast aanspreekpunt en zijn de lijnen kort. In combinatie met onze expertise en ervaring betekent het dat klanten snel een goed antwoord op hun vragen krijgen.
Eigen gezicht eigenaar Rien van Tilburg heeft zelf jarenlange ervaring opgedaan. “Ik ben onder aan de ladder begonnen en heb me door scholing en ervaring steeds verder opgewerkt. Dat vind ik een groot voordeel. Je weet wat in de praktijk wel en niet goed werkt en hoe je vragen en problemen moet aanpakken. Je begrijpt dus ook precies hoe je een ondernemer het beste kunt begeleiden. Een klant is bij ons dan zeker ook geen nummer, maar iemand met een heel eigen gezicht. Dat komt vanzelfsprekend tot uitdrukking in onze dienstverlening. Juist daardoor heeft ons kantoor ook het eigen gezicht van een deskundige partner gekregen."